Rock News

Jinjer și Vended, în deschiderea turneului european Slipknot, inclusiv la București

Slipknot a adăugat trupele Jinjer și Vended ca deschidere pentru viitorul lor turneu european.

Adăugarea Jinjer în Europa vine după ce trupa a renunțat inițial la turneul Slipknot din America de Nord din cauza războiului din Ucraina. În acel moment, Jinjer a lansat două noi tricouri pentru a strânge fonduri pentru oamenii din țara lor. Aceste fonduri au fost direcționate către diferite organizații de caritate care îi ajută pe ucraineni cu alimente și provizii medicale, precum și alte necesități de bază, cum ar fi apa.

În iunie 2022, Jinjer a anunțat că au primit permisiunea de la Ministerul Culturii din Ucraina să părăsească Ucraina și să facă un turneu în calitate de ambasadori ai națiunii.

Lansările mai recente ale trupei au prezentat versuri care abordează războiul din Donbas și efectele acestuia asupra regiunii lor natale, Donețk.

Grupul Vended a fost înființat în februarie 2018 și este format din Cole Espeland (chitară principală), Griffin Taylor (voce), Simon Crahan (tobe), Jeremiah Pugh (bas), Connor Grodzicki (chitară ritmică). Vended are un sunet unic care este începutul unei noi ere și generații.

Ultimele vești despre albumul Slipknot este că se află în faza de mixaj și că ar trebui să apară în această vară. 

Potrivit DJ Sid Wilson, noul disc Slipknot conține mostre din spațiul cosmic și, potrivit bateristului Jay Weinberg, conține atât „cea mai grea melodie de blues de pe pământ”, cât și o mulțime de noi experimente în sunetul trupei.


Informații despre concertul Spliknot - Metalhead Meeting 2022

Biletele au urmatoarele preturi:

Presale:

Psycho - 399 lei - ultimele 200 de bilete

Snuff - 329 lei - ultimele 200 de bilete

Plague - 209 lei

La acces:

Psycho - 430 lei

Snuff - 350 lei

Plague - 250 lei