Rock News

Johnny Depp și Jeff Beck, cover după piesa The Velvet Underground, „Venus in Furs”

Melodia va apărea pe viitorul lor album, „18” care are dată de lansare 15 iulie.


Pe lângă coverul după Velvet Underground, viitorul album comun Depp și Beck, „18”, va prezenta cântece de la The Beach Boys, Marvin Gaye și The Everly Brothers. Acesta va conține, de asemenea, două originale Depp, inclusiv „This Is a Song for Miss Hedy Lamarr”, lansat anterior.


„Nu am mai avut un alt partener creativ ca el de secole”, a spus Beck despre Depp într-o declarație care însoțește anunțul albumului. „El a fost o mare forță în acest disc. Sper doar că oamenii îl vor lua în serios ca muzician, pentru că este greu pentru unii oameni să accepte că Johnny Depp poate cânta rock and roll”.

Deși acest nou material vine după încheierea procesului pentru defăimare al lui Depp împotriva fostei soții Amber Heard, actorul este de fapt muzician rock de ani de zile, cel mai faimos ca membru al The Hollywood Vampires cu Alice Cooper și Joe Perry. 

Johnny Depp este în prezent în pre-producție pentru un film în care va juca rolul Regelui Ludovic al V-lea, dar rămâne încă de văzut dacă Hollywood-ul îl consideră o sustenabil pentru un rol într-un blockbuster.

Beck este în prezent în turneu prin Europa, cu Depp invitat.