Rock News

Bruce Dickinson spune că vrea ca Iron Maiden să-l înlocuiască dacă nu va mai putea cânta

Într-un nou interviu, Dickinson a spus că, dacă nu ar putea cânta cel puțin patru melodii pe noapte, și-ar căuta înlocuitorul - lucru care va intra în vigoare imediat. El a mai sugerat că va interpreta în continuare câteva melodii în fiecare seară, înainte de a preda ștafeta.

„Dacă mâine nu mă simt în stare să cânt mai mult de patru melodii pe noapte, aș dori ca băieții să continue și ar trebui să pot să-mi aleg înlocuitorul”, a spus Dickinson pentru Daily Star (via NME). „Îmi voi băgă capul din când în când (la microfon - n.r.), iar celălalt solist se va ocupa de restul”.


Solistul a adăugat: „Când te uiți la Keith Richards, care suferă de artrită, nu este în formă maximă în fiecare seară, dar este susținut de alți chitariști. Ei sunt Rolling Stones. Nu cred că deranjează pe nimeni”.


Maiden fără Bruce este o perspectivă tristă de luat în considerare. La 63 de ani, Dickinson este încă pe val și ne-a dovedit acest lucru în recentul concert de la București.


Oricum, nu ne așteptăm la un înlocuitor pentru Dicikinson prea curând. De fapt, Bruce însuși a adăugat în același interviu: „În orice caz, tot ce am spus nu se va întâmpla”.