Rock News

Five Finger Death Punch lansează „Welcome To The Circus” de pe viitorul album, „Afterlife”

Videoclipul oficial cu versuri pentru „Welcome To The Circus”, o melodie nou-nouță de la Five Finger Death Punch, a fost lansat astăzi. Piesa este preluată de pe viitorul album al trupei, „AfterLife”, care urmează să fie lansat pe 19 august.


„Afterlife a fost, fără doar și poate, discul meu preferat dintre cele la care am lucrat,” a mărturisit chitaristul Zoltan Bathory. „Este cel de-al nouălea album al nostru așa că deja avem legiuni de fani loiali, iar sunetul nostru este mai mult decât consacrat. A devenit propria insulă, baza de la care pornim și la care ne putem întoarce oricând. Așa că atunci când am început discul ăsta, a existat un entuziasm dedicat aventurilor muzicale ce era clar că urmează, știam că putem păși cât de departe ne dorim, exista libertatea aia «orice se poate întâmpla»,” a explicat el.


Pentru a-și promova noul album, muzicienii urmează să plece într-un turneu nord-american alături de Megadeth, The Hu și Fire From The Gods. În acest sens, artiștii își vor petrece zilele din spectacol în spectacol începând cu data de 19 august, ultimul concert fiind planificat pentru ziua de 15 octombrie.