Rock News

Liam Gallagher are al patrulea album de nr. 1 in UK cu „C’Mon You Know”

Liam Gallagher a obținut cea mai înaltă poziție a topului britanic cu cel mai nou album, al treilea al său solo, iar în total are 11 albume care au ajuns în fruntea topului, dacă luăm în considerare și perioada Oasis.

Toate albumele solo de studio ale lui Gallagher, „As You Were” din 2017, „Why Me? Why Not” și cel mai recent, au ajuns în fruntea topului albumelor din Marea Britanie, la fel ca „MTV Unplugged (Live at Hull City Hall)” din 2020, anunță NME.

În topul single-urilor, cântecul de protest împotriva monarhiei al The Kunts - „Prince Andrew Is A Sweaty Nonce”, lansat pentru a coincide cu sărbătorirea jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a, a ajuns pe locul 20.

Trupele clasice au avut și ele reveniri în topuri. „Gold - Greatest Hits” de la ABBA este numărul nouă în topul albumelor, după începerea show-urilor live „Voyage”, iar „Running Up That Hill” al lui Kate Bush a ajuns pe locul opt în topul single-urilor după o apariție extrem de populară în coloana sonoră a „Stranger Things”.

În plus, „Greatest Hits” de la Queen a atins reperul de 1 000 de săptămâni în Topul Oficial al Albumelor.

Foto: Getty Images/ Guliver.