Rock News

byron a lansat „Monstrul de sub pat”, un cântec despre anxietățile care ne consumă

byron a lansat piesa „Monstrul de sub pat”, al doilea single de pe următorul album de studio.

„Monstrul de sub pat” beneficiază și de un videoclip produs de Laszlo Demeter, basistul trupei.

“Ar fi putut fi scheletul din dulap, dar nu despre secrete am vrut să vorbesc, ci despre inexplicabilele anxietăți. Monstrul de sub pat e scrisă chiar înainte de pandemie, pe când încercam să înțeleg ce mi se întâmplă. Aparent totul era în ordine, dar mă simțeam ca dracu’. Între timp am învățat multe despre anxietăți, am învățat să nu mă mai lupt cu ele, să încerc să le conștientizez fără să le judec, etc., dar atunci îmi venea să mă urc pe pereți. Cu toții avem câte un monstru sub pat, iar eu nu sunt nicidecum altfel. “ declară Dan Byron.


Cu toții avem câte un monstru sub pat, o anxietate mai mult sau mai puțin explicabilă care ne consumă. Încercăm de multe ori să nu privim acolo, să ne distragem, dar știm și noi că nu funcționează și că o confruntare este inevitabilă. Și pentru că e mai ușor când nu ești singur, byron dau cuvântul și fanilor lor aici, acestia pot povesti sub protecția anonimatului despre fricile și anxietățile lor.

“Monstrul de sub pat” este disponibil pentru streaming si download pe toate platformele de distributie digitala - https://lnk.to/byron-monstrul. Artwork-ul piesei este realizat de claparul trupei, 6fingers. Piesa este inregistrata si mixată la Unda Recording in Bucuresti de catre Dan Georgescu si masterizată de către Cristian Varga la MASTERvargas.

Pe byron îi puteți vedea live: pe 28 mai la Craiova, pe 17 iunie la Timișoara la Street Food Festival, pe 18 iunie la Arenele Romane în cadrul OUT OF OFFICE FEST, pe 14 iulie la Electric Castle.

byron inseamna:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
Sergiu "6" Mitrofan – clape, chitarra, voce
Dan Georgescu – chitara
Laszlo Demeter - bas
Andrei Ilie - tobe