Rock News

Om la Lună anunță lansarea noului dublu-single „Spre înălțime / S​upranatural”

Trupa Om la Lună a lansat, nu una, ci doua piese noi nouțe, cântece ce vor fi incluse pe următorul lor album, al 3-lea, ce va aparea la început de Iunie.

„Spre înălțime” este un cântec despre zboruri mari și mici, despre urcat spre înalt și despre căzut de sus, e un cântec prețios ca o povață transmisă cu multă dragoste din generație în generație, ca o datorie pe care fiecare dintre noi o are în viață - să își deschidă aripile și să caute înaltul, indiferent de preț și consecințe.

Zborul are pentru fiecare dintre noi o semnificație puternică. Poate să însemne să îți urmezi visul, cu curaj și uneori cu nesăbuință, poate să însemne nesupunere sau chiar sfidare, poate să însemne frică de nereușită și de căzutul cu aripile frânte, dar poate să fie și un salt de încredere, uneori în gol, care să ne ducă de fapt și mai sus decât eram.
Fiecare are zborul lui.
Fiecare e dator c-un zbor.
Al nostru se întâmplă acum.



„Supranatural”
Ultimii doi ani ne-au făcut să privim altfel lucrurile și oamenii de lângă noi. Am fost zdravăn scuturați din toate încheieturile, am simțit incertitudine și neputință, lumea ni s-a schimbat și ne-a făcut și pe noi să ne schimbăm.

„Supranatural” este un cântec despre oamenii care ne repară atunci când ne stricăm, care ne găsesc atunci când ne rătăcim și care nu ne abandonează indiferent de ce s-ar întâmpla.
Este un cântec de mare dragoste și de recunoștință pentru salvatorii de suflete și trupuri rătăcite în lumea largă, acești supra-oameni-super-eroi ai vieților noastre.