Rock News

Soilwork revin vara asta cu albumul „Övergivenheten”

Direct de pe noul disc semnat Soilwork, poți asculta deja melodia „Övergivenheten”.

Deși abia ne-au adus un EP fenomenal în luna decembrie a anului trecut, muzicienii de la Soilwork revin deja cu vești incredibile despre un material nou. După cum relatează publicația online Metal Underground, artiștii vor reveni cu un album complet de studio în luna august. Cel de-al doisprezecelea disc poartă numele uneia dintre piesele incluse pe el: „Övergivenheten”. După spusele solistului Björn Strid, melodia menționată este cea mai bună de pe album.

„Piesa de titlu a acestui album s-ar putea să fie vârful călătoriei muzicale a acestui grup,” susține Strid. „Însumează tot ce am făcut vreodată și chiar ilustrează inițiativa asta, riscantă uneori, pe care am început-o ca trupă acum vreo douăzeci de ani. Pentru mine, nu există melodie care să îmi fie mai aproape de suflet”.

După o astfel de descriere, e imposibil să nu fii măcar un pic curios despre ce este vorba. Așa că, după cum deja ai ajuns să te aștepți, îți lăsăm materialul mai jos. Imediat sub lista de melodii a discului ce va apărea pe piață la data de 19 august (via Nuclear Blast):

  1. Övergivenheten

  2. Nous Sommes la Guerre

  3. Electric Again

  4. Valleys of Gloam

  5. Is It in Your Darkness

  6. Vultures

  7. Morgongåva/Stormfågel

  8. Death, I Hear You Calling

  9. This Godless Universe

  10. Dreams of Nowhere

  11. The Everlasting Flame

  12. Golgata

  13. Harvest Spine

  14. On The Wings Of A Goddess Through Flaming Sheets Of Rain

Foto: Facebook, Soilwork