Rock News

Shinedown: Votează cel mai bun album al grupului

Loudwire a organizat un poll special pentru a determina care este cel mai tare album semnat Shinedown - opinia ta contează!

Shinedown fac parte din scena muzicii rock deja de ani buni – mai exact din 2001. De când s-au lansat și până acum, cu douăzeci și unu de ani de muzică sub denumirea actuală la activ, artiștii nu au lansat neapărat o tonă de material. Cu toate acestea, fiecare album a fost gândit și a avut un mesaj pentru fani. Știi cum se spune – calitatea e mai importantă decât cantitatea.

Chiar și așa, șapte LP-uri nu sunt, nici ele, de colo. Mai ales că unul dintre ele urmează să fie lansat în prima zi a lunii iulie, anul ăsta. Cu ocazia asta, Loudwire a publicat un chestionar la care noi credem că ar trebui să răspundă fiecare fan al formației solistului Brent Smith. Acesta este simplu și nu necesită mult timp de gândire. Mai exact, trebuie să răspunzi la o singură întrebare: „Care cel mai tare album din repertoriul Shinedown?”.

Bineînțeles, ai de ales între cele șase discuri deja lansate de americani: „Leave a Whisper” (2003), „Us and Them” (2005), „The Sound of Madness” (2008), „Amaryllis” (2012), „Threat to Survival” (2015), „Attention Attention” (2018).

Dacă vrei să îți faci opinia auzită, poți vota aici.

Foto: Sanjay Parikh Media (via Facebook, Shinedown)