Rock News

James LaBrie (Dream Theater) revine cu videoclipul singleului „Am I Right”

Melodia „Am I Right” este extrasă de pe primul album solo al lui James LaBrie, „Beautiful Shade Of Grey”.

Vinerea asta, solistul Dream Theater, James LaBrie, plănuiește să lanseze un nou album de studio – solo, de data asta. Cu ocazia asta, artistul ne-a oferit material nou pentru playlisturile personale, dar a însoțit partea auditivă și cu elemente vizuale. Ce vrem să spunem noi aici este că LaBrie a lansat un videoclip pentru melodia „Am I Right”, după cum anunță publicația online Prog. Ca de obicei, materialul este disponibil mai jos pentru când iei o pauză de la muncă și vrei să te afunzi într-un alt univers pentru câteva minute.

Melodia-imn a albumului, cu picking și progresii de coarde superbe,” este descrierea oferită de LaBrie pentru piesă. „Un mariaj perfect între melodie și muzică. Extrem de dinamică de la cap la coadă, cu un final epic și glorios”. După descrierea asta, clar trebuie să îi oferi o șansă.

Albumul de pe care este extras singleul, „Beautiful Shade Of Grey”, este primul efort solo al lui James LaBrie. Acesta va apărea pe piață la data de 20 mai și ne va aduce următoarele piese (via Napalm Records):

1. Devil In Drag

2. SuperNova Girl

3. Give And Take

4. Sunset Ruin

5. Hit Me Like A Brick

6. Wildflower

7. Conscience Calling

8. What I Missed

9. Am I Right

10. Ramble On (cover Led Zeppelin)

11. Devil In Drag (Electric Version)

Cu Dream Theater ne vom întâlni săptămâna viitoare, la Arenele Romane. Muzicienii promit să susțină un spectacol de zile mari pe daca de 29 mai. Dacă îți sună la fel de bine cum ne sună nouă, îți poți achiziționa un bilet de aici.

Foto: Facebook, Dream Theater