Rock News

The Hu ne aduc videoclipul piesei „This Is Mongol”

Filmat în deșertul Mojave, videoclipul piesei „This Is Mongol” le-a oferit muzicienilor de la The Hu oportunitatea de a-și aminti de casă.

De muzica mongolilor de la The Hu ne-am îndrăgostit ireversibil deja de la albumul lor de debut, însă nu am mai căpătat piese noi încă din 2019, de la lansarea discului „The Gereg”. Cu toate acestea, e clar că s-a ivit și momentul mult-așteptat: avem acum posibilitatea să ne bucurăm de piesa „This Is Mongol”, după cum ne atrag atenția cei de la Revolver. Ca de obicei, îți lăsăm singleul mai jos, să îl păstrezi și tu pe repeat, ca noi.

Videoclipul melodiei a fost filmat în deșertul Mojave, povestește unul dintre membrii grupului, Jaya. Se pare că mediul înconjurător le amintea muzicienilor de deșertul Gobi, din Mongolia. „Ne-am simțit bine filmând videoclipul, lucru care s-a întâmplat în timpul turneului nostru și ne-a oferit o pauză în care să ne amintit de casă. Piesa se potrivește perfect cu mediul în care am creat videoclipul. A fost una dintre cele mai speciale amintiri pe care le-am creat ca trupă și a fost ceva special datorită faptului că producătorul nostru, Dashka, a fost alături de noi pentru a supraveghea întreg proiectul,” susține Jaya.

În acest moment, muzicienii se află în plin turneu „Black Thunder”, însă urmează să îți unească forțele cu Papa Roach, Seether, Bush, Dead Sara, Fire From the Gods și Megadeth pe parcursul anului. Ultimul concert pe care l-au anunțat va avea loc pe data de 15 octombrie.

Foto: Edgar Carranco  (via Facebook , The Hu)