Rock News

Smashing Pumpkins anunță un turneu nord-american alături de Jane's Addiction

Formațiile Smashing Pumpkins și Jane's Addiction vor fi însoțite în turneu de Poppy și Meg Myers.

Alături de muzicienii de la Jane’s Addiction, Smashing Pumpkins plănuiesc să plece într-un turneu nord-american de zile mari. După cum anunță publicația online Blabbermouth, turneul le va oferi fanilor oportunitatea de a participa la unul (sau mai multe) dintre cele treizeci și două de spectacole live anunțate. Intitulată „Spirits On Fire”, aventura muzicală a celor două trupe va începe la data de 2 octombrie și se va finaliza pe 19 noiembrie.

Având în vedere ca ambele grupuri au titlu de cap de afiș (sau invitat, dar cine ține cont de asta), e clar că aveau nevoie de cineva în deschidere. Astfel, unele concerte vor fi deschise de Poppy, iar pentru altele, atmosfera va fi încinsă de către Meg Myers.

Cel mai recent album semnat Smashing Pumpkins, „Cyr”, a apărut pe piață în noiembrie 2020. Acesta a urcat pe cea de-a zecea poziție în clasamentul Billboard Rock Albums și s-a clasat printre primele o sută de locuri în Billboard 200.

Cel mai recent, solistul Billy Corgan și-a făcut apariția în București în 2019. Artistul a urcat pe scena de la Berăria H în iulie, alături de Roadkillsoda (via InfoMusic).

Foto: Facebook, The Smashing Pumpkins