Rock News

Al șaptelea album Alter Bridge se numește „Pawns & Kings” și apare în octombrie

Într-un nou interviu cu un post de radio american, chitaristul Alter Bridge, Mark Tremonti, a dezvăluit că al șaptelea album al trupei se va intitula „Pawns & Kings” și va sosi pe 14 octombrie prin Napalm Records.

Alter Bridge va pleca într-un turneu european extins în această iarnă. Concertele vor fi susținute în 25 de orașe din 18 țări, începând pe 1 noiembrie la Hamburg, Germania și încheindu-se pe 12 decembrie la Londra, Anglia.

Trupele de deschidere sunt câștigătorii de Grammy, Halestorm, și trupa fostului basist Van Halen, Mammoth WVH.

Alter Bridge a lansat un EP cu șapte melodii, „Walk The Sky 2.0”, în noiembrie 2020. Materialul a inclus versiuni live ale câtorva dintre favoritele trupei de pe discul „Walk The Sky” – „Wouldn’t You Rather”, „Pay No Mind”, „Native Son”, „Godspeed”, „In The Deep” și „Dying”. Light” – precum și o nouă piesă de studio, „Last Rites”, care a fost scrisă, înregistrată și finalizată în întregime în carantină.

Tremonti a lansat cel de-al cincilea album al trupei sale solo care-i poartă numele, intitulat „Marching In Time”, în septembrie anul trecut, în timp ce solistul Myles Kennedy și-a lansat al doilea album solo, „The Ides Of March”, în mai 2021.

Foto: Getty Images/ Guliver.