Rock News

Este oficial: Judas Priest va fi inclusă în Rock And Roll Hall Of Fame anul acesta

Judas Preist va primi Premiul de Excelență Muzicală la eveniment, acolo unde Eminem, Dolly Parton, Duran Duran, Lionel Richie, Pat Benatar, Eurythmics și Carly Simon vor fi incluși la categoria Interpreți.

Premiul pentru Excelență Muzicală este acordat artiștilor, muzicienilor, compozitorilor și producătorilor a căror originalitate și influență în crearea muzicii au avut un impact hotărâtor asupra muzicii.

Judas Priest este a doua trupă care primește premiul pentru Excelență Muzicală, E Street Band fiind prima. Anul trecut, regretatul chitarist Ozzy Osbourne și Quiet Riot, Randy Rhoads, a fost onorat cu acest premiu.

Potrivit Hall Of Fame, membrii Judas Priest care vor fi incluși sunt actualii membri Rob Halford (voce), Ian Hill (bas), Glenn Tipton (chitară) și Scott Travis (tobe), alături de foștii membri K.K. Downing (chitară), Les Binks (tobe) și regretatul baterist Dave Holland.

"Wow, asta este atât de emoționant - în sfârșit. În sfârșit, înțelegeți?", a spus Halford pentru revista Billboard, după ce a primit știrea înaintea anunțului public. "Și, slavă, aleluia!, există o trupă de metal în Hall Of Fame! Aceasta este binecuvântarea pe care am așteptat-o cu toții".