Rock News

Sammy Hagar: Iată ce ne promite artistul legat de noul său disc

Sammy Hagar plănuiește să revină cu LP-ul „Crazy Times” înainte de sfârșitul anului.

Solistul Sammy Hagar susține cu vehemență că noul său album de studio nu va fi nici pe departe apropiat de genul country. Având portofoliul muzical pe care l-a pus la punct și imaginea pe care și-a creat-o până acum, declarația lui s-ar putea să te ia puțin prin surprindere. După cum relatează Ultimate Classic Rock, însă, treaba asta are și ea un sens: pentru noul disc, Hagar colaborează cu unul dintre cei mai cunoscuți producători de muzică country: Dave Cobb.

Noul LP semnat Sammy Hagar ar cam trebui să apară pe piață anul ăsta, intitulat fiind „Crazy Times”. „Este foarte tare, cel mai bun material pe care l-am scris vreodată, cea mai bună producție, și deja am creat patru clipuri,” a declarat solistul pentru Forbes.

Conform interviului, Sammy era destul de hotărât să creeze un album care să tindă spre americana, iar Cobb i-a promis că materialul nu are nici o șansă să sune country – producătorul își pusese deja ambiția să creeze un disc hard rock.

Acesta nu este prima aventură în care Dave s-a îmbarcat alături de un star rock. Cobb tocmai ce s-a ocupat de cel mai recent album lansat de Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators, „4”.

Foto: Facebook, Sammy Hagar