Rock News

Robert Plant spune că una dintre ipostazele sale clasice de pe scenă a apărut pentru că nu știa dacă poate lua notele potrivite

Legenda Led Zeppelin a făcut acest comentariu haios în cel mai recent episod al podcastului său, „Digging Deep”, în care vorbește de melodia sa din 2005, „All the King’s Horses”.

Când gazda Matt Everitt a introdus subiectul soliștilor care își arcuiesc spatele și-și deschid mult pieptul, Plant a comentat: „Am făcut-o mereu pentru că pentru că nu știam dacă pot să iau notele potrivite!”. El a adăugat că s-a gândit în acele momente: „Mă voi îndepărta cât de mult de microfon în cazul în care nu-mi iese prea bine! Pentru că nu știi, uneori”.

Așteptând cu nerăbdare următorul său turneu cu Alison Krauss, Plant a glumit pe seama colaboratoarei sale, referindu-se la ea ca la o mașinărie pe al cărei buton apeși: „Când se întâmplă asta, cutia toracică ei se deschide – apeși butonul și ea îi dă drumul. Este grozav”.

Într-o discuție mai largă despre modul în care își folosește vocea într-o gamă de compoziții diferite, muzicianul, acum în vârstă de 73 de ani, a remarcat: „Dacă nu m-am prins [până] acum, ce să mai fac?”

Foto: Getty Images/ Guliver.