Rock News

Nothing More revin cu videoclipul melodiei „TIRED OF WINNING”

Americanii de la Nothing More ne-au oferit material nou fix înainte de a pleca într-un turneu masiv alături de Asking Alexandria, Atreyu și Eva Under Fire.

Americanii de la Nothing More au revenit cu forțe proaspete și cu material nou care să demonstreze că nu au stat degeaba pe perioada pandemiei. Conform publicației online Metal Underground, artiștii abia ce ne-au oferit videoclipul melodiei „TIRED OF WINNING”. De regia acestuia s-a ocupat Robyn August, iar producția a fost realizată de Chisel Pixel. Evident, piesa poate fi ascultată mai jos, iar noi recomandăm să investighezi cu atenție și clipul.

Artiștii nu își onorează fanii numai cu material nou, ci au anunțat și douăzeci și șapte de concerte – din păcate, toate pe continentul nord-american. Turneul muzicienilor se va desfășura între 13 mai și 19 iunie, Nothing More urmând să fie însoțiți de Atreyu, Asking Alexandria și Eva Under Fire.

Cu Nothing More am avut ocazia să facem cunoștință live în vara lui 2018. Formația lui Jonny Hawkins a urcat pe scenă la Arenele Romane în deschidere pentru Stone Sour.

Foto: Facebook, Nothing More