Rock News

Avenged Sevenfold a trimis veste antiglonț ucrainenilor

Avenged Sevenfold a început recent să vândă tricouri pentru a ajuta poporul ucrainean, în timp ce acesta continuă să sufere în urma atacurilor guvernului rus. De atunci, trupa a strâns suficienți bani pentru a trimite veste antiglonț care au și logo-ul trupei, potrivit unui tweet al vocalistului M. Shadows.

„Aceasta este viața reală. Mulțumim comunității @TheOfficialA7X @DeathbatsClub pentru susținerea acestei cauze. Din donația noastră din banii strânși din tricouri am cumpărat multe veste antiglonț pentru ca poporul ucrainean să salveze vieți. Trimise direct celor care le folosesc”.

De asemenea, Shadows a menționat că trupa a donat anterior bani pentru nevoile medicale și umanitare.

„Fondurile au ajutat până acum la multiple forme de echipament tactic necesar, precum și la o donație semnificativă către http://monstrov.org, care oferă asistență medicală, asistență spitalelor și ajutor umanitar în Ucraina în timp real. Cu cât colectăm mai mult mai mult putem ajuta împreună!”

Într-un interviu recent, Shadow a expus planurile Avenged Sevenfold pentru un nou album. Shadows a spus că Avenged Sevenfold intenționează să se întoarcă la lucru în mai, să-l mixeze în august și să apară fie la sfârșitul lui 2022, fie începutul lui 2023.

Foto: Getty Images/ Guliver.