Rock News

„Sweet Child O’ Mine” Guns N’ Roses, locul 1 în topul Hot Hard Rock Songs după includerea în trailerul „Thor”

„Sweet Child O’ Mine”, melodia Guns N' Roses, a ajuns pe primul loc în topul Billboard’s Hot Hard Rock Songs, la doar câteva zile după ce a fost inclus în noul trailer al viitorului film „Thor: Love And Thunder”. Piesa a reintrat, de asemenea, în topul Hot Rock & Alternative Songs la nr. 9.

Potrivit Billboard, „Sweet Child O’ Mine” a avut 4,7 milioane de stream-uri în S.U.A., o creștere de 8% și 1 600 de descărcări, în creștere cu 181% față de sătămâna anterioară.

Regizat de Taika Waititi, „Thor: Ragnarok”, „Jojo Rabbit” va apărea în cinematografe pe 8 iulie.

GN'R a lansat Appetite for Destruction în iulie 1987, dar abia după ce „Sweet Child O 'Mine” a fost lansat ca single - aproximativ un an mai târziu - albumul a primit atenția pe care o merita. Astăzi, rămâne în continuare cel mai bine vândut album de debut din toate timpurile.

Cântecul a luat nastere când frontmanul Axl Rose l-a auzit pe Slash cantand un mic riff. Solistul a scris apoi versurile despre prietena lui de atunci și soția sa de mai târziu, Erin Everly. Slash a spus de mai multe ori de-a lungul anilor că nu este un mare fan al piesei.

Foto: Getty Images/ Guliver.