Rock News

Bring Me The Horizon urmează să revină cu singleul „Bad Life” (feat. Sigrid)

Formația Bring Me The Horizon ne va aduce colaborarea cu Sigrid - melodia „Bad Life” - joia viitoare. Hai să îți faci o idee despre cum va suna.

Muzicienii de la Bring Me The Horizon ne-au demonstrat de nenumărate ori că sunt deschiși la colaborări – cu cât mai diverse, cu atât mai bine –, motiv pentru care nu ne surprinde deloc să aflăm că urmează să primim un single creat alături de cântăreața Sigrid. Conform publicației online Kerrang!, melodia la care trupa lui Oli Sykes a lucrat alături de solista norvegiană va ajunge la urechile publicului joia viitoare.

Singleul, intitulat „Bad Life”, nu va fi complet surprinzător pentru cei care urmăresc BMTH pe social media. Motivul? Artiștii au lansat deja câteva teasere care să ne ajute să ne formăm o idee despre ce ne așteaptă pe 21 aprilie. Un duet al artistei cu Oli poate fi urmărit pe TikTok, un teaser pe Twitter, iar ce a fost postat direct pe YouTube poți urmări mai jos.

Ultimul album complet semnat Bring Me The Horizon, „Amo”, a apărut pe piață în 2019. De atunci, artiștii și-au canalizat energia către o serie de EP-uri pe care au decis să includă cât de multe colaborări s-a putut – „Post Human”. Printre ele se numără cele cu Babymetal, Amy Lee (Evanescence), Yungblud și Nova Twins.

Foto: Twitter, Sigrid