Rock News

Concertul Foreigner de la București a fost anulat

Din cauza modificării datelor de turneu ale trupei în Europa de Est, Foreigner nu va mai putea susține concertul programat la București pe 28 mai.

Într-un comunicat, organizatorii au oferit mai multe amănunte despre cum pot fi recuperați banii pe bilete.

„Desi o sa lucram la reprogramarea concertului in cadrul turneului de adio din 2024 am hotarat ca toate sumele de bani platite sa fie restituite de catre iabilet.ro automat in maxim 7 zile lucratoare iar detalii complete gasiti mai jos. Trupa roaga fanii sa inteleaga aceasta decizie si spera ca pana in 2024 situatia din regiune sa se imbunatateasca si spera sa se revada cu fanii sai atunci.
Va multumim mult tuturor”
Echipa BestMusic

Pentru biletele achizitionate cu plata prin card rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua automat în contul din care s-a facut plata initiala in termen de maxim 7 zile lucratoare. De obicei dureaza maxim 1-3 zile lucratoare dar in functie de banca dvs procedeul poate fi uneori mai lung.
Pentru biletele achizitionate cu plata prin Orange sau Vodafone, rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor va fi returnata din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare.
Pentru biletele achizitionate cu plata ramburs (livrare prin curier) sau din punctele fizice va rugam sa intrati pe www.iabilet.ro/anulare unde va rugam sa introduceti ID-ul comenzii si seria de pe bilet/bilete si apoi veti fi rugati sa introduceti contul bancar in care doriti restituirea banilor.
ID-ul de comanda se afla in mailul primit cand ati comandat biletele sau il puteti gasi si pe biletul dvs in coltul din dreapta sus al biletelor iar seria de pe bilet se afla sub QR code si are o forma cu cifre si litere de genul H6ZKKBABW8.