Rock News

The Black Crows lansează EP-ul de coveruri după The Rolling Stones și David Bowie, „1972”

The Black Crows va lansa un nou EP numit „1972” pe 4 mai. Materialul va fi un omagiu adus la a 50-a aniversare a unuia dintre cei mai buni ani ai rock and roll-ului.

Albumul a fost înregistrat la Sunset Sound din Los Angeles în ianuarie 2022, iar primul single, un cover după „Papa Was A Rollin’ Stone” de la The Temptations, a fost deja lansat.

„1972” va fi disponibil exclusiv pe Amazon Music digital. Vinilul și CD-ul fizic sunt programate pentru a fi lansate pe 6 mai.

Solistul The Black Crows, Chris Robinson, a spus despre motivele alegerii titlului EP-ului: „Anul 1972 a fost un moment decisiv. Unele dintre cele mai grozave melodii rock and roll din toate timpurile au apărut în acel an. Pentru a ne reîntâni în studio, trebuia să fie o sărbătoare rock and roll. Acest disc este despre dragoste și devotament pentru ceva care ne face să ne simțim bine. Sperăm că îi va face pe fanii din întreaga lume să simtă la fel."

Cu ocazia lansării de pe 4 mai, trupa ca transmite în direct concertul pe care îl va susține la Whisky A Go Go din Los Angeles prin canalul Amazon Music, pe Twitch.

Lista de piese „1972”:

01. Rocks Off (THE ROLLING STONES)
02. The Slider (T.REX)
03. You Wear It Well (ROD STEWART)
04. Easy To Slip (LITTLE FEAT)
05. Moonage Daydream (DAVID BOWIE)
06. Papa Was A Rollin' Stone (THE TEMPTATIONS)

Foto: Getty Images/ Guliver.