Rock News

Parkway Drive anulează turneul american de anul ăsta, însă datele europene rămân valabile

Australienii de la Parkway Drive au mărturisit că au nevoie să ia o pauză de la trupă, afirmând că se vor întoarce mai puternici decât înainte.

Fanii din Statele Unite ale Americii care abia așteptau să îi vadă live pe muzicienii de la Parkway Drive vor fi nevoiți să mai aștepte o perioadă. Deși artiștii aveau planificat un turneu global masiv partea din SUA a fost anulată, relatează publicația online Kerrang!. Australienii susțin că apartenența la trupă le afectează în mod negativ relația de prietenie, dar și viețile personale. Din acest motiv, muzicienii au transmis următorul mesaj:

Dragi prieteni, familie și fani,

Nu ne-am gândit niciodată că vom scrie așa ceva, dar nu numai că simțim că meritați o explicație, ci simțim nevoia să comunicăm și să ne conectăm (n.r. cu voi) prin onestitate. În primul rând, ne este dificil, vă rugăm să înțelegeți că suntem pe deplin conștienți de faptul că un alt turneu anulat nu este ceea ce vă doriți de la noi și ne pare sincer rău pentru orice așteptări (n.r. înșelate) sau planuri încurcate.

Facem treaba cu
Parkway Drive de aproape 20 de ani. Am început când eram copii și nu ne-am uitat niciodată înapoi. A fost o călătorie sălbatică, dar în acești ani, natura neobosită de a aparține de această trupă ne-a acordat foarte puțin timp să reflectăm la cine suntem ca indivizi, la cine vrem să fim și la modul în care ne afectează pe noi ca persoane și prieteniile noastre. Întotdeauna a fost vorba despre implicare 100% sau nimic.

Simțim că limita a fost atinsă și nu vrem să o dăm în bară. Același devotament pe care l-am pus în tot ceea ce am făcut înainte, îl punem acum în procesarea
modului în care ne-au afectat acești 20 de ani. În acest sens, ne propunem să creștem și să ne întoarcem mai puternici pentru ceea ce va urma. Știm ce trebuie să facem și vă cerem respectul în perioada asta pe care o vom acorda dezvoltării necesare. […] Ne vom întoarce pentru a străluci mai puternic decât în trecut,” promit muzicienii.

Concertele anulate urmau să fie susține în lunile mai și iunie. Din fericire, publicul din Europa și Marea Britanie va avea ocazia să îi vadă live pe băieții de la Parkway Drive în septembrie și octombrie 2022:

9 septembrie – Leipzig, Germania

10 septembrie – Praga, Cehia

12 septembrie – Bruxelles, Belgia

13 septembrie – Esch-sur-Alzette, Luxemburg

14 septembrie – Frankfurt am Main, Germania

16 septembrie – Zurich, Elveția

17 septembrie – Munchen, Germania

18 septembrie – Viena, Austria

20 septembrie – Berlin, Germania

21 septembrie – Hamburg, Germania

23 septembrie – Amsterdam, Olanda

24 septembrie – Dortmund, Germania

25 septembrie - Stuttgart, Germania

27 septembrie – Paris, Franța

30 septembrie – Londra, Marea Britanie

1 octombrie – Manchester, Marea Britanie

2 octombrie – Nottingham, Marea Britanie

3 octombrie – Cardiff, Marea Britanie

Foto: Lucas Englund (via Faceboo, Parkway Drive)