Rock News

As I Lay Dying anunță turneul aniversar „Two Decades Of Destruction”

Băieții de la As I Lay Dying plănuiesc să sărbătorească douăzeci de ani de la debut alături de fani prin intermediul turneului „Two Decades Of Destruction”.

În 2020, muzicienii de la As I Lay Dying plănuiau să sărbătorească douăzeci de ani de la debut cu un turneu, dar pandemia le-a pus bețe-n roate. Fast forward către 2022, iar resticțiile s-au cam ridicat, motiv pentru care artiștii au, în sfârșit, ocazia de a celebra alături de fani. După cum anunță publicația Loudwire, muzicienii vor pleca în turneul „Two Decades Of Destruction” în luna iunie, acesta fiind dedicat momentan publicului din Statele Unite ale Americii.

Alături de As I Lay Dying, vor mai urca pe scenă Brand of Sacrifice și Ov Sulfur – în perioade diferite, însă. De deschiderea spectacolelor în prima parte a turneului se vor ocupa Ov Sulfur, iar în cea de-a doua parte a turneului, deschiderea concertelor va cădea în seama formației Brand of Sacrifice.

De-a lungul celor peste douăzeci de ani de carieră muzicală, As I Lay Dying au lansat șapte albume de studio. Cel mai recent dintre ele, „Shaped by Fire”, a apărut pe piață în 2019 prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast. Acesta s-a strecurat printre primele zece locuri în Billboard Top Hard Rock Albums și Billboard Top Rock Albums, dar și pe poziția cu numărul cincizeci în clasamentul Billboard 200.

Foto: Facebook, As I Lay Dying