Rock News

Ann Wilson analizează faima și urmările ei pe singleul „A Moment In Heaven”

Piesa „A Moment In Heaven” este extrasă de pe noul album solo al solistei Ann Wilson, „Fierce Bliss”, ce va apărea pe piață spre sfârșitul lunii.

A Moment In Heaven” (un moment în Rai) este ceva ce sperăm să obținem (aproape) cu toții la un moment dat. Până va fi cazul, însă, ne putem bucura de câteva minute care ne transpun într-o astfel de stare datorită solistei Heart, Ann Wilson. Solista a lansat, conform publicației online Classic Rock, încă un single extras de pe noul său album solo, iar „A Moment In Heaven” poate fi ascultat mai jos.

Noua melodie apare pe lista de piese a albumului său solo „Fierce Bliss”, alături de alte două singleuri deja împărtășite cu fanii – „Greed” și „Missionary Man” (Eurythmics).

De data asta, Wilson a ales să abordeze un subiect destul de controversat – faima, dar mai ales momentele care urmează după ce o descoperi. „Dintr-o dată, se întâmplă toate la viteză maximă, ai un album de top și toată lumea toarnă șampanie și îți spune cât de mult meriți asta. Ești în Rai! Dar apoi realitatea brutală se instalează... care este următorul (n.r. album)? Îl poți urma (n.r. cu succes)? Este vorba despre scurtele momente de strălucire și extaz în care atingi succesul în industria rock-ului”.

Noul album semnat Ann Wilson, „Fierce Bliss”, va apărea pe piață la data de 29 aprilie. Acesta ne va aduce următoarele melodii:

  1. Greed

  2. Black Wing

  3. Bridge of Sighs

  4. Fighten for Life

  5. Love of My Life (feat. Vince Gill)

  6. Missionary Man

  7. Gladiator

  8. Forget Her

  9. A Moment in Heaven

  10. Angel’s Blues

  11. As the World Turns

Foto: Criss Cain (Facebook, Ann Wilson)