Rock News

Dorothy dedică fanilor piesa „Black Sheep” și ne aduc videoclipul acesteia

Încă de la lansarea cântecului „Black Sheep”, fanilor li s-a transmis că sunt considerați o mare familie - iată, acum, și elementul vizual.

Americanii de la Dorothy revin cu un videoclip pentru „Black Sheep”, cel mai nou single extras de pe discul pus la cale de formație. Albumul „Gifts From The Holy Ghost” urmează să apară pe piață în luna aprilie, anunță publicația online Blabbermouth, prin intermediul casei de discuri Roc Nation. Acesta poate fi deja comandat în avans de pe site-ul oficial al grupului.

Black Sheep” este cel de-al doilea single extras de pe „Gifts From The Holy Ghost”, iar cântecul „Rest In Pease” poate fi, și el, ascultat mai jos.

De la debutul din 2014, grupul a lansat două LP-uri, două EP-uri și numeroase singleuri. Cel mai recent album complet semnat Dorothy, „28 Days in the Valley”, a apărut pe piață acum patru ani, cel mai cunoscut cântec inclus pe material fiind „Flawless”.

De atunci, însă, Dorothy au mai lansat și EP-ul „Thrive in the Darkness” în format digital. Acesta include patru melodii ce pot fi ascultate pe Spotify printr-un click aici.

În orice caz, este important de reținut că noul album de studio al grupului, „Gifts From The Holy Ghost”, va apărea pe piață la data de 22 aprilie. Acesta ne va aduce următoarele melodii (via BBM):

  1. Beautiful Life

  2. By Guns

  3. Rest In Peace

  4. Top Of The World

  5. Hurricane

  6. Close To Me Always

  7. Black Sheep

  8. Touched By Fire

  9. Made To Die

  10. Gifts From the Holy Ghost

Foto: Facebook, Dorothy