Rock News

Autoritățile columbiene confirmă 10 substanțe găsite în corpul lui Taylor Hawkins. Nu se vorbește de supradozaj în comunicatul oficial

"Analiza toxicologică raportează zece substanţe găsite până acum în corpul lui Taylor Hawkins, inclusiv THC (canabis), antidepresive, benzodiazepine şi opiacee”, au precizat procurorii într-un comunicat.

Medicii legişti continuă să lucreze "pentru a clarifica pe deplin faptele care au dus la moartea” lui Hawkins.

Cu puţin timp înainte de moartea sa, toboşarul în vârstă de 50 de ani s-a plâns de "dureri în piept" și a fost resuscitat, fără succes, de un medic chemat la hotel.

Muzicianul în vârstă de 50 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Bogota vineri (25 martie). Trupa urma să aibă un concert în acea seară.

Născut în Fort Worth, Texas, Hawkins s-a alăturat Foo Fighters în 1997. Înainte de asta, a cântat cu trupa Orange County SYLVIA și a fost, de asemenea, în trupa de sprijin pentru Sass Jordan. De asemenea, a făcut turnee cu Alanis Morissette ca baterist.

Hawkins a fost inclus în Rock And Roll Hall Of Fame anul trecut ca membru al grupului Foo Fighters.

Cele mai recente materiale al lui Hawkins cu Foo Fighters sunt albumul „Medicine At Midnight” de anul trecut, o colecție de cover-uri ale Bee Gees și filmul de groază al Foo Fighters „Studio 666”.

Proiectul solo al lui Hawkins, Taylor Hawkins and the Coattail Riders și-a lansat primul album în 2006, iar ulterior, „Get The Money”, în 2019. Alte proiecte secundare ale lui au inclus The Birds Of Satan și trupa coveruri rock clasic Chevy Metal. Mai recent, a format supergrupul NHC cu membrii Jane's Addiction, Dave Navarro și Chris Chaney.

Hawkins era căsătorit din 2005 cu Alison, cu care avea trei copii: Oliver Shane, Annabelle și Everleigh.

Foto: Getty Images/ Guliver.