Rock News

Floor Jansen (Nightwish) ne oferă videoclipul piesei solo „Fire”

„Fire” este primul single extras de pe discul solo pus la cale de solista Floor Jansen (Nightwish).

Pe la începutul lunii, solista Nightwish, Floor Jansen, ne-a promis că noua ei melodie solo, „Fire”, urma să ne ajungă la urechi până să intrăm în aprilie. Evident, artista s-a ținut de cuvânt, iar piesa poate fi deja ascultată mai jos.

După cum relatează publicația online Blabbermouth, Jansen a colaborat pentru lansarea asta cu una dintre diviziile Warner Music Group, intitulată ADA. Aceasta se ocupă de promovarea materialelor independente, iar Jansen pare să fie foarte mulțumită de experiență.

„Sunt încântată de asocierea mea cu ADA pentru tranziția către această fază interesantă a carierei mele și pentru a-mi  începe călătoria ca artistă solo. ADA este partenerul perfect pentru a mă ajuta să ajung la cât mai mulți oameni din întreaga lume, rămânând în același timp fidelă rădăcinilor mele indie,” spune Jansen.

Conform aceleiași publicații menționate, Floor a mărturisit despre single că nu reprezintă albumul solo pe care urmează să îl lanseze. „E o piesă pop, așa că nu e metal, nu e rock, dar mă regăsesc în ea,” a declarat Floor despre „Fire” la începutul anului. Melodia asta nu este un indiciu pentru albumul solo ce urmează, care va fi „mai mult un amestec de stiluri, de fapt”, susținea solista.

Foto: Facebook, Floor Jansen