Rock News

Powerwolf ne oferă melodia „Sainted By The Storm” înainte de a concerta în București

După un album de succes lansat vara trecută, „Call Of The Wild”, muzicienii de la Powerwolf ne oferă deja singleul „Sainted By The Storm”.

Anul trecut, formația germană Powerwolf a revenit cu cel de-al optulea album de studio din carieră, însă din iulie și până acum multă vreme a trecut. Așadar, relatează cei de la Loudwire, muzicienii ne-au oferit acum încă un single ce le face cinste: Sainted By The Storm. După cum te-am obișnuit deja, cântecul este disponibil mai jos.

Vrem să vă mulțumim tuturor pentru sprijinul fantastic pe care ni l-ați acordat cu ocazia lansării noului single!” spun muzicienii. A trecut mai puțin de un an de când am lansat noul nostru album, Call Of The Wild, și este destul de neobișnuit pentru noi să lansăm altceva atât de repede, dar ne este dor de voi toți și am fost copleșiți de comentariile și reacțiile voastre nu numai legat de ultimul album, ci și de streamul The Monumental Mass, în ciuda lipsei de concerte live și a oportunității de a ne revedea și de a sărbători împreună o slujbă metal agresivă! Bucurați-vă de Sainted By The Storm, este cu dedicație pentru voi, lupilor!

Albumul „Call Of The Wild” a apărut pe piață vara trecută, la data de 16 iulie 2021. Coincidență sau nu, pe data de 16 iulie 2022 vom avea oportunitatea să îi vedem live pe Powerwolf în București. Muzicienii vor deschide concertul KISS și Whitesnake de la Romexpo, alături de Saints ‘N’ Sinners. Biletele pot fi achiziționate de aici.

Foto: Facebook, Powerwolf