Rock News

Dee Snider susține Ucraina prin re-lansarea videoclipului pentru „Stand (For Ukraine)”

În cadrul videoclipului pentru „Stand (For Ukraine)”, imaginile cu Dee Snider cântând sunt completate de imagini capturate în Ucraina, de la începutul războiului.

Situația din Ucraina este la fel de dificilă ca atunci când a început războiul, însă numeroase persoane faimoase, din diverse domenii, au ales să își arate susținerea pentru toți ucrainenii. Printre ei se numără și solistul Twisted Sister, Dee Snider, care și-a re-lansat unul dintre videoclipuri cu acest scop. Conform publicației online Classic Rock, muzicianul își exprimă susținerea în cadrul noului clip lansat pentru melodia „Stand”.

„Stand (For Ukraine)” este noul titlu acordat melodiei. Te avertizăm că imaginile cu Snider interpretând cântecul sunt amestecate cu imagini reale capturate de la începutul războiului din Ucraina și până acum.

„Acum în jur de o lună, cineva de pe social media mi-a spus că oamenii din Ucraina foloseau piesa We’re Not Gonna Take It ca piesă de luptă și m-a întrebat dacă mă deranjează,” povestește Dee. „Bineînțeles că nu m-a deranjat. Răspunsul meu a făcut pe cineva să mă întrebe de ce era ok pentru mine ca ucrainenii să îmi folosească melodia, dar nu îmi convenea în cazul altor grupuri. Nu îmi voi repeta răspunsul cu exactitate (a fost un pic politic), dar tweetul ăla a ajuns viral. Toate agențiile de știri din lume voiau brusc să discute cu mine,” relatează artistul.

După treaba asta, Snider a ajuns să conducă inițiativa „World United Live”, susținând ideea că întreaga lume liberă ar trebui să vină în sprijinul Ucrainei și să încerce să le arate cetățenilor ruși că primesc informații false.

Noul videoclip poate fi urmărit aici.

Foto: Facebook, Dee Snider