Rock News

Mudvayne pleacă în turneu alături de Rob Zombie

Pentru turneul „Freaks On Parade”, Mudvayne și Rob Zombie vor fi însoțiți de Static-X și Powerman 5000.

Vara asta, muzicienii de la Mudvayne urmează să revină în forță alături de unul dintre cei mai iubiți chitariști ai scenei rock. După cum relatează publicația online Ultimate Guitar, într-o preluare de pe Kerrang!, Rob Zombie va pleca în turneu cu Mudvayne, iar susținerea va veni din partea formațiilor Static-X și Powerman 5000.

Turneul anunțat de muzicieni se va desfășura între datele de 20 iulie și 21 august ale anului ăstuia, însă toate concertele vor fi susținute pe teritoriu american. Astfel, cele patru acte muzicale vor urca pe scenă de peste douăzeci de ori.

„Ne-am întors. Ăsta este momentul pe care îl așteptați!”, a declarat chitaristul Rob Zombie. „Freaks On Parade! Turneul verii! Sunteți pregătiți să petreceți ca-n 1999? Atunci faceți asta!”.

Zombie nu a fost singurul care a publicat o declarație oficială. Artiștii de la Static-X au recunoscut că sunt extrem de entuziasmați pentru ce se întâmplă, susținând și că nu e indicat să ratăm spectacolele. „Suntem mai entuziasmați ca niciodată să anunțăm că ne vom alătura lui Rob Zombie și Mudvayne vara asta în cadrul turneului Freaks On Parade 2022!!! O să regretați dacă nu participați!!”.

Foto: @wombatfire (via Facebook, Mudvayne)