Rock News

Greta Van Fleet amână câteva dintre concertele anunțate pentru primăvara asta

Având în vedere îmbolnăvirea și spitalizarea chitaristului Jake Kiszka, Greta Van Fleet s-au văzut nevoiți să reprogrameze câteva dintre concertele programate pentru lunile martie și aprilie.

Primăvara se apropie cu pași repezi, restricțiile par să se împuțineze peste tot, iar formațiile anunță din ce în ce mai multe concerte. Din păcate, unele evenimente sunt imprevizible, iar Greta Van Fleet se află în situația în care sunt nevoiți să își amâne o parte din concertele anunțate pentru lunile martie și aprilie. După cum relatează Blabbermouth, chitaristul Jake Kiszka a fost internat pentru pneumonie, iar acum are nevoie de timp pentru a se însănătoși complet.

Suntem dezamăgiți să vă anunțăm că spectacolele din perioada 22 martie - 2 aprilie trebuie reprogramate pentru sănătatea și siguranța fratelui nostru, Jake,” spun muzicienii într-o declarație oficială. „Știm cât de supărătoare este această veste și suntem la fel de dezamăgiți ca voi. Deși Jake a fost externat după o spitalizare de patru zile, încă se luptă cu pneumonia și cu simptomele ei. Procesul de vindecare este lung și mai lent decât se anticipa. Jake ar fi vrut să se forțeze, însă medicii i-au spus că asta ar putea duce la complicații suplimentare și la o recuperare chiar mai lentă,” ne informează ei.

În orice caz, Greta Van Fleet își asigură fanii că lucrează deja la reprogramări. „În acest moment, lucrăm în mod activ la reprogramare și vom oferi informații despre noile date cât de curând posibil. Suntem hotărâți să susținem aceste spectacole,” declară băieții.

În cadrul turneului de primăvara și vara asta, Van Fleet vor fi acompaniați de artiști precum The Pretty Reckless, Houndmouth, Fruit Bats ș.a.

Foto: Facebook, Greta Van Fleet