Rock News

Limp Bizkit anunță turneul „Still Sucks” pentru 2022

În cadrul turneului „Still Sucks”, artiștii vor împărți scena cu $NOT, Wargasm, Scowl, Yung Gravy și Dying Wish.

Nu știm ce dorințe ai tu pentru primăvara asta, dar e clar că băieții de la Limp Bizkit au planuri mari. Conform Blabbermouth, muzicienii au anunțat un turneu masiv pentru lunile aprilie și mai, urmând să susțină în cadrul acestuia nu mai puțin de nouăsprezece reprezentații live.

Alături de Limp Bizkit, pe scenă vor mai urca cinci alte grupuri – $NOT, Wargasm, Scowl, Yung Gravy și Dying Wish. Cu toate acestea, fanii vor fi nevoiți să aleagă combinația care le surâde. Deși unele dintre grupuri vor urca pe scenă în aceeași seară, nu vor fi niciodată toate la un loc.

Turneul anunțat, intitulat ilustrativ „Still Sucks”, are scopul de a promova cel mai recent disc semnat Limp Bizkit. Acest al șaselea album al formației („Still Sucks”) a apărut pe piață în luna octombrie a anului trecut. Discul s-a bucurat de succes în rândul fanilor, fiind inclus printre primele douăzeci de poziții ale clasamentelor Top Hard Rock Albums (Billboard) UK Rock & Metal Albums, Top Alternative Albums (Billboard), UK Independent Albums, și US Independent Albums (Billboard).

Foto: Facebook, Paris Visone Photography