Rock News

Def Leppard anunță albumul „Diamond Star Halos”

Piesa lansată ieri, „Kick”, este de așteptată să apară pe următorul album de studio al trupei, care se intitulează „Diamond Star Halos” și are pregătită lansearea pentru 27 mai.

"Diamond Star Halos" track listing:

01. Take What You Want
02. Kick
03. Fire It Up
04. This Guitar (feat. Alison Krauss]
05. Sos Emergency
06. Liquid Dust
07. U Rok Mi
08. Goodbye For Good This Time
09. All We Need
10. Open Your Eyes
11. Gimme A Kiss
12. Angels (Can't Help You Now)
13. Lifeless (feat. Alison Krauss)
14. Unbreakable
15. From Here To Eternity

„The Stadium Tour”, turneul comun Def Leppard cu Motlet Crue, Poison și Joan Jett a fost inițial programat să aibă loc în vara anului 2020, dar a ajuns să fie amânat înapoi în 2021, iar apoi în 2022, din cauza pandemiei de coronavirus. 

În iunie anul trecut, solistul Def Leppard, Joe Elliott, a confirmat pentru Cleveland.com că el și colegii de trupă au făcut schimb de idei în mod virtual în timpul pandemiei și sunt „în joc” în ceea ce privește noul LP. Cu o lună mai devreme, Elliot spusese gazdei festivalului Download, Kylie Olsson, că „mai este mult de lucru” înainte de finalizarea noului album Def Leppard. „Dar nu am pierdut anul”, a adăugat el.

Abordând faptul că au trecut mai bine de șase ani de când Def Leppard a lansat ultimul disc, cel auto-intitulat din 2015, Joe Elliot a spus pentru Download:

„Fiind industria ceea ce este, suntem cu toții conștienți de faptul că există un element al mass-media care nu poate accepta faptul că albumele nu mai sunt atât de importante. Și știu că este un lucru trist, dar este un fapt. Turneele sunt extrem de importante - mult mai mult decât era când plecai pentru promovarea discurilor - atunci când erau acestea importante. Mai ales pentru trupele vechi sau cum vrei să le numiți.
Ascultă, m-am dus să văd The Rolling Stones în 1989, de frică să nu moară unul dintre ei. Asta era în 1989. Nu a mai murit nimeni la ei din anii 60”.

Foto: Getty Images/ Guliver.