Rock News

Tom Morello și co-creatorul Games of Thrones D. B. Weiss au lansat primul trailer al viitorului lor film, „Metal Lords”

Filmul, care va avea premiera pe Netflix pe 8 aprilie, a fost scris și produs de Weiss, Morello fiind producător muzical executiv.

Regizat de Peter Sollett, Metal Lords urmărește povestea a doi adolescenți – interpretați de Adrian Greensmith și Jaeden Martell – care înființează o trupă de metal numită Skullf*cker. Perechea participă la concursul Battle Of The Bands din școala lor, dar trebuie să învețe să lucreze împreună pentru a-și transforma visele în realitate.

Vorbind despre proiect, Morello a declarat pentru Billboard: „Am crescut într-o suburbie mică, închisă, conservatoare, unde gusturile mele muzicale erau în contradicție cu aproape toți ceilalți din școală și cu siguranță a tuturor profesorilor, așa că acest lucru este ceva la care mă pot raporta.

Este o poveste a unor copii care încearcă să-și facă prima trupă și au un vis, dar poate că nu au capacitatea tehnică sau viziunea artistică pentru a face acel vis real. Sau nu? Pentru mine, se armonizează în multe feluri cu povestea reală a atâtor copii care sunt închiși în aceste iaduri suburbane și cheia pentru a ieși este o chitară electrică sau o tobe sau muzica rock 'n' roll".

Foto: Getty Images/ Guliver.