Rock News

Floor Jansen le promite fanilor că singleul solo „Fire” va apărea luna asta

Iată ce are solista Floor Jansen (Nightwish) de spus despre „Fire”, noul său single solo.

Luna martie ne aduce material nou din partea multor artiști, iar acum e clar că și Floor Jansen, solista formației Nightwish, plănuiește să ne ofere un single solo. Conform Blabbermouth, artista va lansa o piesă puuuțin diferită de ceea ce a făcut până acum. Noul single, intitulat „Fire”, este unul pop, însă Floor susține că i se potrivește.

„E o piesă pop, așa că nu e metal, nu e rock, dar mă regăsesc în ea,” a declarat Floor la începutul anului. Melodia asta nu este un indiciu pentru albumul solo ce urmează, care va fi „mai mult un amestec de stiluri, de fapt”.

„Nu este atât de extrem în ceea ce privește genurile muzicale, nu devine brusc... Aici e un cântec metal, aici e un cântec rock, apoi altul mai pop... Vreau să spun că muzica pop – cuvântul folosit – este definit de stilurile populare (n.r. în rândul publicului) și descrie multe, iar albumul în categoria asta intră. Pot spune doar că nu e metal și nu e rock, dar va avea astfel de influențe și va avea părți din sunetele alea,” explicat Jansen.

Piesa „Fire” urmează să apară pe piață la data de 25 martie.

Foto: Facebook, Floor Jansen