Rock News

Ann Wilson ne oferă un cover al melodiei „Missionary Man” (Eurythmics)

Coverul după „Missionary Man” este extras de pe noul album solo al solistei Ann Wilson, ce va apărea pe piață luna vitoare.

La sfârșitul lunii viitoare, ne vom putea bucura de un nou album din partea solistei Ann Wilson, însă putem asculta deja muzică nouă lansată de artistă. După cum relatează publicația online Classic Rock, Ann a lansat deja cea de-a doua melodie extrasă de pe discul „Fierce Bliss”: un cover după „Missionary Man” (Eurythmics). După cum te-am obișnuit, piesa poate fi ascultată mai jos.

Până acum, de pe noul disc, Wilson a lansat deja piesa „Greed”, pentru care a oferit și câteva explicații. Mai multe detalii despre single găsești aici.

Albumul complet va apărea pe piață la data de 27 aprilie și ne va aduce unsprezece melodii din partea artistei, după cum urmează:

  1. Greed
  2. Black Wing
  3. Bridge of Sighs
  4. Fighten for Life
  5. Love of My Life (feat. Vince Gill)
  6. Missionary Man
  7. Gladiator
  8. Forget Her
  9. A Moment in Heaven
  10. Angel’s Blues
  11. As the World Turns

În altă ordine de idei, știi deja că Ann Wilson este una dintre cele mai de succes soliste ale generației noastre. Ce să vezi, și solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson, are aceeași părere. Chiar mai mult decât atât, artistul o nominalizează pe Ann ca solista sa preferată.

 

Foto: Criss Cain (via Facebook, Ann Wilson)