Rock News

Toți componenții trupei Phoenix, pe aceeași scenă la turneul aniversar de 60 de ani | EXCLUSIV Rock FM

Grupul Phoenix se pregătește pentru cea de-a 60-a aniversare cu un proiect grandios: un turneu aniversar pe stadioane care îi va readuce împreună pe aceeași scena pe toți muzicienii care au făcut parte din grup, inclusiv Mircea Baniciu, Ioji Kappl sau Ovidiu Lipan Țăndărică.

În exclusivitate pentru Rock FM, booking managerul Phoenix, Raluca Talașman, ne-a declarat în această dimineață că turneul se va desfășura în perioada 15 septembrie - 15 octombrie și va vizita orașele Timișoara, Cluj Napoca, București (pe Arena Națională). Alte date urmează să fie anunțate, cât și un comunicat oficial din partea organizatorilor.

Concertele sunt gândite in mai multe părți, cu invitați toți membrii grupului în prima parte, după care un set al componenței actuale. Finalul va reuni întreaga familie Phoenix, cu două seturi de instrumente pe scenă și multe surprize.

Astă vară, Phoenix a cântat la cel mai mare festival al muzicii românești, KIMARO. Foto de la concertul care a încheiat festivalul, aici.

Înainte de concertul de la Constanța, Nicu Covaci a stat de vorba cu noi despre cadouri, generozitate, sacrificii și omul care i-a pus chitara în mână.