Rock News

Gene Simmons, despre trupele care nu-și anuleaza spectacolele din Rusia: „Vor fi respinși de propriii fani”

TMZ l-a prins pe Gene Simmons și i-a cerut părerea despre trupele care sunt încă pe poziții atunci când vine vorba de a continua cu concertele din Rusia, în timp ce atacurile țării asupra Ucrainei continuă.

Cu toate că nu a dorit pe parcursul timpului să se implice în niciunfel politic, Gene Simmons spune acum că situația diferă și că este mai mult decât politică.

În momentul invaziei Ucrainei, Gene Simmons a comentat de asemenea pe Twitter unele dintre aspectele invaziei, și anume acuzația lui Vladimir Putin că premierul ucrainean, Volodymyr Zelenskyy, este nazist.

Solistul KISS a scris pe Twitter: „Minciuna sfruntată a dlui. Putin care îl acuză pe Zelensky că este nazist este incredibilă, având în vedere că Zelensky este de fapt evreu și și-a pierdut întreaga familie în Germania nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial”.

Și, duminică, Simmons și-a împărtășit speranța și sprijinul pentru forțele armate ucrainene, scriind pe Twitter: „Rugăciunile și sprijinul nostru merg către oamenii curajoși din @Ucraina”.

Foto: Getty Images/ Guliver.