Rock News

Richie Faulkner (Judas Priest) colaborează cu basistul Rex Brown (Pantera) pentru albumul solo

„Eu și Richie (Faulkner) am devenit prieteni foarte buni, iar (materialul) este foarte progresiv și cool,” a declarat fostul basist Pantera, Rex Brown.

Dacă esti fan înfocat Judas Priest, probabil știai deja că Richie Faulkner plănuiește să revină cu un album solo în viitorul apropiat – doar s-a tot ocupat de material pe perioada pandemiei. Tocmai de aceea, sperăm că esti pregătit pentru o veste-bombă: fostul basist Pantera, Rex Brown, și-a adus aportul la album.

Conform Ultimate Classic Rock, Brown ne-a dat vestea asta în cadrul unui interviu acordat pentru Tone-Talk.

„Eu și Richie am devenit prieteni foarte buni, iar (n.r. materialul) este foarte progresiv și cool,” a declarat el. „Richie interpretează foarte melodic, dar a mai contribuit și toboșarul care a participat la primul meu album solo. [...] Și are un nou solist acum,” a detaliat muzicianul.

Pentru Bravewords (via UCR) Faulkner a mărturisit că a început proiectul ăsta pentru că voia să pună la punct câteva piese la care lucra deja – „să le adun laolaltă, să le finisez, să aduc împreună câțiva oameni din industria muzicală pe care îi respect și să înregistrez câte ceva”.

Foto: Facebook, Richie Faulkner