Rock News

Top 5 cele mai cool melodii semnate Bon Jovi

De la „It’s My Life” și până la „You Give Love A Bad Name”, iată care sunt cele mai tari piese lansate de Bon Jovi de la debut și până acum.

Solistul Jon Bon Jovi a încercat multe lucruri la viața lui – s-ar putea spune, conform unui film care nu are cum să nu îți placă (serios!) că „are straturi, ca ceapa”. Artistul nu s-a limitat la muzică, ci și-a construit o carieră și în spațiul cinematografic. Cu toate acestea, fie că e vorba de materiale solo sau de piese lansate alături de grupul pe care l-a fondat, Bon Jovi, fie că ne gândim la materialul lui coloane sonore sau la albume de sine-stătătoare, tot muzica îl scoate în evidență pe Jon.

Iar pentru că astăzi este ziua lui de naștere, ne-am gândit să sărbătorim împreună cu tine – cu niște piese semnate Bon Jovi, bineînțeles. Așadar, iată, mai jos, cele mai apreciate piese semnate Bon Jovi (în opinia noastră, dar ne-ar plăcea tare de tot să o auzim și pe a ta. Așa că lasă-ne un comentariu dacă ai schimba ceva la clasament):

1. „It’s My Life” – „Crush” (2000)

2. „Livin’ On A Prayer” Slippery When Wet” (1986)

3. „Wanted Dead Or Alive” Slippery When Wet” (1986)

4. „Have A Nice Day” Have a Nice Day” (2005)

5. „You Give Love A Bad Name” Slippery When Wet” (1986)

Deși băieții de la Bon Jovi au venit în premieră în România în 2011, am avut ocazia să îi mai vedem live de atunci. Cel mai recent concert susținut de grup în București a avut loc în 2019, în Piața Constituției – în scopul promovării celui de-al paisprezecelea album de studio, „This House Is Not For Sale”. În caz că nu ai apucat să ajungi la spectacol sau vrei doar să retrăiești momentul, ca bonus la clasamentul ăsta, îți lăsăm mai jos și înregistrarea (aproape) completă a acestui concert.

Foto: Arhiva RockFM