Rock News

Dave Grohl (Foo Fighters) dezvăluie care este secretul succesului pentru formațiile noi

Într-un interviu recent acordat pentru Hot Ones, solistul Foo Fighters, Dave Grohl, a explicat care este metoda de a ajunge la urechile (și la inimile) publicului.

Pentru formațiile noi, provocarea cea mai mare nu este neapărat să facă muzică bună, ci să facă în așa fel încât melodiile lor să ajungă, cumva, la urechile publicului. Știm cu toții că dacă nu ești auzit nu prea ai cum să faci o carieră din ceea ce iubești. Solistul Dave Grohl este la fel de conștient de treaba asta, motiv pentru care nu a ezitat să le ofere sfaturi trupelor tinere, într-un interviu pentru emisiunea Hot Ones, relatează Loudwire.

„Încă mai consider ă cea mai importantă metodă în care să te promovezi ca artist este să cânți live,” spune Grohl. „Asta e treaba. Pentru că atunci când un om vede alt om pe scenă făcând spectacol, este un fel de conexiune. Și te inspiră pentru că te gândești ceva de genul «O Doamne, oamenii chiar pot face așa ceva».”

Artistul susține că am devenit cumva condiționați, obișnuiți ca lucrurile să fie mecanice. „Dar dacă vezi pe cineva că stă în fața ta numai cu lemn și sârmă, cântând incredibil la chitară, sau pe cineva cu o voce superbă și fără microfon [...]. Te atinge la inimă. Așa se face. Sunt convins,” susține el.

Foto: Facebook, Foo Fighters