Rock News

Metallica: Iată cum s-a desfășurat primul concert de anul ăsta al titanilor

Primul concert pe 2022 al formației Metallica a avut loc vinerea trecută, de deschidere ocupându-se Greta Van Fleet și Ice Nine Kills.

Anul 2022 a adus cu sine o relaxare a restricțiilor, iar muzicienii din toată lumea s-au agățat de oportunitatea asta pentru a-și programa turneele amânate sau pentru a organiza altele concerte abia planificate. Printre cei care au revenit deja live se numără și Metallica, relatează publicația online Ultimate Guitar (via Blabbermouth). Titanii thrash metalului și-au sărbătorit muzica alături de fani pentru prima oară anul ăsta vinerea trecută.  

Muzicienii au păstrat în repertoriu melodii consacrate, pe care orice om de rând le poate cânta și în somn (precum For Whom the Bell Tolls”, „Nothing Else Matters” și „Sad But True”), dar au inclus și cântece mai des întâlnite în playlisturile fanilor înfocați (cum ar fi „Moth Into Flame” și „The Memory Remains”). Iată lista completă de piese interpretate de titani:

  1. Whiplash
  2. Ride The Lightning
  3. The Memory Remains
  4. Seek & Destroy
  5. Fuel
  6. One
  7. Sad But True
  8. Moth Into Flame
  9. Wherever I May Roam
  10. For Whom the Bell Tolls
  11. Creeping Death
  12. Fade To Black
  13. Master Of Puppets
  14. Battery
  15. Nothing Else Matters
  16. Enter Sandman

Spre deosebire de concertul susținut la București, în 2019, când i-au avut în deschidere pe Ghost și Bokassa, de data asta Metallica i-au invitat pe Greta Van Fleet și Ice Nine Kills să încingă atmosfera.

Foto: Arhiva RockFM