Rock News

Spirit Adrift lansează un cover după melodia „Hollow” (Pantera)

Formația Spirit Adrift a celebrat aniversarea de treizeci de ani a discului „Vulgar Display of Power” în stil mare - hai sa asculți reinterpretare piesei „Hollow”.

Formația Pantera se află, cu siguranță, pe listele de trupe favorite ale majorității fanilor metal, dar și pe listele de grupuri care au oferit inspirație multor formații contemporane.  Vinerea trecută, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate discuri de studio lansate de Pantera, „Vulgar Display of Power”, a împlinit treizeci de ani, iar aniversarea asta clar nu putea să treacă neobservată. Conform publicației online Heavy Consequence, băieții de la Spirit Adrift au simțit nevoia să celebreze cu un cover.

„Să fac un cover după un cântec atât de tare al unei formații legendare nu este un lucru pe care l-am făcut cu frivolitate,” mărturisește solistul Nate Garrett legat de interpretarea melodiei „Hollow”. „Mi-am canalizat fiecare dram de obsesie și atenție la detalii pentru versiunea noastră, asigurându-mă că am onorat melodia originală, introducând, în același timp, și câteva dintre elementele care ne definesc, pentru a transforma piesa în ceva care să ne aparțină,” spune el. „Pantera este unul dintre grupurile care m-au învățat cum să fac muzică și sper că versiunea piesei Hollow semnată Spirit Adrift onorează amintirea formației”.

„Vulgar Display of Power” a apărut pe piață la data de 25 februarie 1992, fiind cea de-a doua colaborare a artiștilor de la Pantera cu producătorul Terry Date. Acest al șaselea album de studio semnat Pantera este, de asemenea, cel mai bine vândut disc al trupei, fiind certificat de două ori cu platină în Statele Unite ale Americii.

Foto: Facebook, Spirit Adrift