Rock News

ERRA ne oferă un cover metal al piesei „Stockholm Syndrome” (Muse)

Coverul melodiei „Stockholm Syndrome” (Muse) va fi inclus pe ediția deluxe a celui mai nou album semnat ERRA.

Americanii de la ERRA abia ce au revenit cu material original, însă nu sunt gata să se oprească din lansări. De data asta, muzicienii au preferat să ne ofere un material reinterpretat, lansat inițial de formația Muse. După cum relatează Loudwire, băieții au creat un cover după melodia „Stockholm Syndrome”, iar rezultatul poate fi analizat în detaliu mai jos.

Prima dată când am auzit melodia Stockholm Syndrome a celor de la Muse, m-am gândit că piesa asta parcă țipă să fie reinterpretată de un grup metal,” spune chitaritstul Jesse Cash. „Are riffuri agresive, părți vocale incredibile, arpegii la claviatură și un breakdown solid la final. Are toate materialele necesare pentru a fi contextualizată într-o piesă semnată ERRA,” continuă muzicianul.

Coverul singleului „Stockholm Syndrome” va fi inclus pe ediția deluxe a discului abia lansat de ERRA, ce poartă numele grupului și include alte șase piese noi. Varianta 2.0 a celui de-al cincilea album de studio ERRA va apărea pe piață la data de 18 martie. Acesta ne va mai aduce și o colaborare cu solista Spiritbox, Courtney LaPlante.

Foto: Facebook, ERRA