Rock News

John Corabi (Motley Crue, The Dead Daisies) revine cu melodia „Your Own Worst Enemy”

Aceasta este deja cea de-a doua melodie solo lansată de fostul solist Motley Crue, John Corabi, în decursul a șase luni.

Solistul John Corabi a făcut parte din numeroase proiecte muzicale de-a lungul timpului, însă nu a renunțat niciodată la aparițiile solo. Acum, artistul ne oferă încă un single în propriul nume, „Your Own Worst Enemy”, pe care îl poți asculta mai jos. Conform publicației online Ultimate Classic Rock, piesa a fost lansată la o jumătate de an de la ultima melodie împărtășită de Corabi cu publicul, „Cosi Bella (So Beautiful)”.

Deși singleul abia lansat este unul cu totul solo, pentru cel dinainte Corabi a beneficiat de asistență. Ca să creeze „Cosi Bella”, artistul a colaborat cu Marti Frederiksen, care a participat la compoziție și s-a ocupat de producție și masterizare.

În iunie, fostul solist Motley Crue, și actualul vocalist al grupului The Dead Daisies urmează să își lanseze autobiografia, intitulată „Horseshoes and Hand Grenades”. Aceasta va fi disponibilă începând cu data de 14.

Până să putem citi mai multe despre viața artistului, însă, Corabi are alte planuri. Fanii care locuiesc în Statele Unite ale Americii vor avea ocazia să îl vadă live pe solist, având în vedere că are patru spectacole deja planificate – unul în martie, două în aprilie și o apariție pe scena festivalului Creatures Fest, în mai.

Foto: Facebook, John Corabi