Rock News

Foo Fighters plănuiesc să ne aducă un întreg album heavy atașat filmului „Studio 666”

Solistul Dave Grohl promite că noul album atipic Foo Fighters va fi gata înainte de lansarea peliculei în care joacă formația, „Studio 666”.

Săptămâna trecută, americanii de la Foo Fighters au lansat o melodie care nu se încadrează absolut deloc în stilul lor de până acum. Motivul, după cum ți-am relatat la momentul respectiv, a fost acela că piesa e extrasă de pe coloana sonoră a peliculei în care joacă băieții, „Studio 666”. Tocmai din acest motiv, ne așteptam să mai auzim câte ceva similar.

Muzicienii plănuiesc, însă, un întreg album care să se încadreze în stilul thrash, relatează publicația online Revolver. Acesta va fi „albumul pierdut” la care lucra formația Dream Widow (cea care bântuie casa în care Foo Fighters merg să lucreze la noul album), explică solistul Dave Grohl. „Va fi albumul pe care îl creau înainte ca (n.r. solistul) să îi omoare pe toți membrii grupului,” explică el într-un interviu acordat pentru Rolling Stone.

Din păcate, data-limită la care trebuie să fie gata discul îi cam pune probleme lui Dave. „Vreau să spun, lucrez rapid, dar la naiba, deadline-ul ăsta o să mă ucidă. Da, o să fiu gata cu el înainte de lansarea filmului. Până pe 25 februarie, va exista un album semnat Dream Widow”.

Așadar, fii cu ochii pe noi: te vom anunța imediat ce aflăm ceva nou despre disc. Până atunci, te invităm să te bucuri de prima melodie extrasă de pe albumul promis de Grohl, „March of the Insane”.

Foto: Captură ecran YouTube, Trailer Studio 666