Rock News

Foo Fighters revin cu un cântec de pe coloana sonoră a filmului „Studio 666”

Noua melodie Foo Fighters, „March of the Insane”, aparține de filmul „Studio 666” și are propria poveste - iată despre ce e vorba.

Dacă ești fan al formației Foo Fighters, probabil știi deja că grupul plănuiește lansarea unei comedii horror – un stil încă întâlnit prea rar. În contextul ăsta, e clar că este necesară și o coloană sonoră, iar Foo Fighters refuză cu tot dinadinsul să dezamăgească. Direct de pe această coloană sonoră, muzicienii ne-au oferit un single ce aparține de thrash: „March of the Insane”. Conform publicației online Ultimate Classic Rock, grupul a lansat cântecul sub egida Dream Widow.

Conform unei explicații oferite de solistul Dave Grohl în cadrul emisiunii lui Howard Stern, premisa filmului este una destul de simplă. Foo Fighters se mută într-o casă, Grohl nu are nicio idee de compoziție, găsind apoi, în pivniță, o casetă înregistrată cu douăzeci și cinci de ani în urmă de alt grup.

Noul single aparține acelei formații care a fost eradicată de propriul solist. „Iar noi venim douăzeci și cinci de ani mai târziu pentru a înregistra, neștiind nimic din ceea ce s-a întâmplat cu douăzeci și cinci de ani în urmă, iar eu încep să fiu posedat de spiritul tipului de acum douăzeci și cinci de ani și de spiritul casei,” explică solistul Dave Grohl. „Dar piesa asta, March of the Insane, este materialul lor pierdut. Ăsta este discul la care lucrau când solistul i-a ucis,” continuă el.

Pelicula „Studio 666” a fost regizată de BJ McDonnell, iar printre starurile principale se numără actorii Jenna Ortega, Whitney Cummings, Will Forte, Leslie Grossman, Jeff Garlin și, evident, membrii trupei Foo Fighters. Filmul va putea fi urmărit începând cu data de 25 februarie. Până atunci, îți lăsăm trailerul acestuia mai jos. 

Foto: Facebook, Foo Fighters