Rock News

Liam Gallagher, despre reunirea Oasis: „Nu ar fi trebuit să ne despărțim niciodată”

Într-un nou interviu pentru The Times, fratele mai mic, Liam Gallagher, și-a declarat încă o dată dorința ca trupa să se reunească. "Dacă se întâmplă, se întâmplă. Dar sunt destul de fericit cu ceea ce fac [cariera mea solo]", a adăugat el.

Liam Gallagher a declarat că Oasis „nu ar fi trebuit niciodată să se despartă” și că i-ar plăcea foarte mult ca formația emblematică a brit-pop-ului să se întoarcă.

Încă de la despărțirea trupei în 2009, au apărut periodic zvonuri despre o potențială reuniune, în ciuda faptului că Liam și fratele Noel nu au mai vorbit.

„Nu ar fi trebuit să ne despărțim niciodată, dar am făcut-o și aici suntem”, a adăugat el.

În altă parte a interviului, Liam a discutat despre cum îl vede pe Noel ca „o persoană diferită” de când au vorbit ultima dată și „ca și cum ar fi fost răpit”.

„Dar știți că îl iubesc”, a adăugat el. „Ne-am despărțit acum aproape 13 ani. E ridicol. Putem continua pe tema despre cine este de vină, dar el este propriul stăpân. Dacă ar fi vrut cu adevărat să ia legătura, de dragul mamei, ar putea să o facă, dar evident că nu vrea. Există doar atâtea ramuri de măslin pe care le poți oferi.”

Liam a spus anul trecut că va reforma Oasis gratuit după ce fratele Noel a stabilit prețul la 100 de milioane de lire sterline pentru a aduce trupa din nou împreună.

Noel a răspuns apoi, spunând că nu crede că Oasis ar trebui să se reuneascăă, pentru că moștenirea trupei este „înscrisă în piatră”.

După știrea lansării documentarului special care marcha 25 de ani de la concertul emblematic al trupei la Knebworth, Noel a fost întrebat despre o reuniune și a tranșat problema, spunând că „nu are chef”.

Foto: Getty Images/ Guliver.