Rock News

Ann Wilson (Heart) revine cu videoclipul melodiei „Greed”

Noua piesă lansată de solista Ann Wilson este extrasă de pe cel de-al treilea disc solo al său, „Fierce Bliss”.

Solista Heart, Ann Wilson, plănuiește să revină cu un album de studio în luna aprilie, motiv pentru care ne oferă deja oportunitatea să aruncăm o privire asupra noului material. Artista a lansat primul single extras de pe album, „Greed”, dar și un videoclip asociat acestuia, ne atrage atenția publicația online Classic Rock.

Titlul acordat de Wilson noului său album de studio este „Fierce Bliss”, acesta urmând să fie primul său disc solo ce va conține melodii originale. Iar pentru că artista dorește să ne ofere tot ce are mai bun, Ann a colaborat pentru album cu chitaristul Tom Bukovac. Cu toate acestea, nici noul album nu este unul cu totul original, acesta urmând să ne aducă două coveruri: „Love Of My Life” (Queen) și „Bridge of Sighs” (Robin Trower).

Lăcomia este acel element al naturii noastre animalice care ne face să ne dorim mai mult. Fie că este vorba despre bani, sex, putere sau extaz,” susține solista, „ne hrănește poftele! Așa ni se întâmplă tuturor”. Artista oferă câteva exemple de momente în care oamenii sunt influențați de lăcomie: deciziile luate cu scopul de a obține bani sau în mijlocul unui moment de glorie. „[…] Este un cântec agresiv și am impresia că scriu cel mai bine atunci când sunt furioasă,” mărturisește Ann.

Noul album de studio al solistei Ann Wilson, „Fierce Bliss”, va apărea pe piață la data de 29 aprilie și ne va aduce următoarele melodii:

  1. Greed
  2. Black Wing
  3. Bridge of Sighs
  4. Fighten for Life
  5. Love of My Life (feat. Vince Gill)
  6. Missionary Man
  7. Gladiator
  8. Forget Her
  9. A Moment in Heaven
  10. Angel’s Blues
  11. As the World Turns

Foto: Facebook, Ann Wilson, Kimberly Adamis